Cheeky girl !

I skrivandets stund så springer Sienna runt i mitt rum och låtsas sminka sig med mina sminkborsta, sen så stoppar hon allt i munnen. Fräscht ! ;) Sjunger gör hon också. Twinkle little star .. låter det som i alla fall. Brukar vara den enda hon sjunger på i alla fall, hihi. Datorn tycker hon är väldigt intressant .. Är ju superkul att trycka på alla knappar !



Lugg or not ?










That's the question !
 Det går fram och tillbaka helatiden. Tycker om luggen, för då blir det lite mer frisyr men det kan vara lite jobbigt också ..

Vi får se !


 


Monday 18/1 -

Måndag i dag och jag är ledig ! Skön det :) Funderar på att dra iväg till gymmet som inte ligger långt här ifrån och kolla lite. Var där innan jul men dom hade inte möjlighet att visa mig runt då, så jag sa att jag skulle komma tillbaka efter jul. Nu har det ju gått ett tag och jag känner att det ät dags för ett besök. Jag börjar nästan få lite smått panik. Är inte van att vara utan träning så mkt som jag har varit nu. Har nog inte tränat sen i slutet av november. Det värsta är att man måste binda upp sig på nästan ett år på alla ställen här i London. Det här stället hade dock inte det tror jag , därför jag ska gå bort och höra med dom.  Dom har Gym, olika klasser som pilates, yoga, olika träningar bara för mage, ben osv .. sen har dom pool också, så det är ju ett bra ställe + att det inte var allt för dyrt heller. Det tycker vi om :)

I går, söndag, så drog jag till Brent Cross med Johanna för lite shopping. Det ända jag kom hem med dock var shampoo och balsam, hehe. Fast det var behövligt eftersom mitt är slut. Jag ska testa ett nytt nu. Heter COWSHED och är ett organsikt shampoo, balsam. Det återstår och se om det är något bra ! I hope so anyway :)


Nej nu ska jag göra mig klar och sedan bege mig ut !



You Got The Love !



Här får ni höra en låt som strömmar genom mina hörlurar väldigt mkt just nu !

Nu , duschen.

Have a nice day !


Please, can I call you her name ..





Klicka på bilden och kolla in den otroligt söta och lite små roliga videon :)
Lite otippat med en sådan här video till den här låten, men jag tycker den funkar utmärkt. Det känns nästan
som att han sjunger till en när man sitter och kollar på den.
Han är ju bara för gullig !
Det här är min absolut favorit låt just nu och har varit det ett tag också för den delen, men texten är ju såå bra!











Ruby !

I skrivandets stund så ligger Ruby i mitt knä och gossar. Han så gullig för han följer pilen på datorn helatiden ! Rubyrubyruby, väldigt gullig, men väldigt busig i bland. Har en del rivmärken på händer, Haha.

Nej nu börjar min mage kurra också. Den längtar efter maaaat ... luktar mat från nedervåningen. Hoppas det är klart snart :P Ska nog bege mig ner och hälsa på Sienna och Lucas.



Bye !


Suuunday sunday sunday ..

Jahapp , jag är jätte seg i dag känner jag. Kan det bero på att det är söndag ? I dont know !
Nu ska jag göra mig klar för att först träffa Aarons pappa som kommer på besök, sen ska jag iväg till nått museum med Johanna. Vilket det blir vet jag inte än , hehe.

I går så blev det lite shopping. Det blev ingen t-shirt från UF som fick följa med mig hem i går utan det blev ett par svarta "Pull on's"  på rean. Sen blev det en stickad cardigan från Topshop, är inte helt säker på om jag ska behålla den. Vi får se !
Annars i går så var jag ute och åt med Johanna. Vi besökte en kina restaurang, det var väldigt gott :) Blev även besök på två pubbar ! Mkt trevlig kväll måste jag säga.



Have a nice sunday !


Fina t-shirts !






Finns även i andra färger



Vill bygga upp min garderob på nytt kan man säga. Just nu så ekar det nästan i den och det känns inte så bra, haha. Så jag har kollat runt på lite olika bas plagg och dessa t-shirts gillade jag väldigt mycket, vissa finns även i andra färger så man kan köpa på sig i svarta och gråa också. Najjs !
Dessa kommer från Urban Outfitters. Helt okej pris på dom också för den delen :)

Just nu så ska jag faktiskt dra iväg till UF så vi får väll se om några av dessa får följa med hem.


My day !











Min dag har bestått utav bus med Sienna :)


Oj oj ..

Var ett tag sen jag skrev nu märkte jag. Vad har hänt sen sist jag skrev då ? Jo jag har varit sjuk, det har varit nyår, sen så har jag haft ryggont så in i bomben. Vet inte vart det kom ifrån, bara flög på mig för några dagar sen och nu är jag tillbaka i London igen ! Härligt härligt.
Nyår var mysigt, det blev middag osv, med mina favoriter. Tack så jätte mycket för det nyåret. Det värsta va att jag inte va helt frisk. Min hals var inte riktigt hundra så dagen efter tappade jag rösten helt ! :(  Varade i 2 dagar sen kom den tillbaka mer och mer. Skönt de, för jag hatar att tappa rösten man kan ju inte sjunga och tralla runt som jag gillar , haha. Usch nej , men blir ju helt galen när man inte kan kommunicera med någon verbalt. Speciellt när mamma ropar nedifrån och jag sitter uppe på mitt rum, hur fasen tror hon att jag ska kunna svara ?  tror hon hade lite rligt åt detdär med min röst.



    

    

Some pics from New Years !








RSS 2.0