I dont feel so good !

I morse när jag gick upp så känndes det som att jag skulle ramla ihop eller något. Var så himla tung i hela koppen och huvudet. Halsen var inge vidare heller. Tog och åt en liten frukost och drog mig sen till sängen igen. Kände dock inte att jag hade lust att ligga där och det vart inte bättre så jag tänkte att en dusch och ansiktsvätt skulle pigga upp mig, men icke. När jag tvättade ansiktet så bara började det forsa ut näsblod också på köpet !! Vad händer ? Är nog någon jäkla förkylning som jag åkt på säkert. I feel that I dont have time for this right now !
Det fick bli lite alvedon och sen bar det av mot frissan. Blev bara klippning på topparna och lite färgning på utväxten. Ingen stor förändring så att säga, hehe. 

Efter en stund när jag hade kommit hem så slutade nog alvedonen att verka, för nu mår jag dåligt igen. Eller ja, jag har ont i kroppen och känner mig helt trött och tung. Allt jag vill just nu är att sova och så får det nog bli också. Tror nog at jag behöver det. Vill inte bli sjuk nu när det är nyår och allt. Jag får helt enkelt sova och knapra alvedon och hoppas på det bästa !


Usch vilket gnälligt och "tyck synd om mig" inlägg det här blev. Äsch då, det är ju faktiskt liiiiiite synd om mig ;) 
Haha , skämt och sido, nu väntar säääängen !




Good night ! 



Cornerstone !

Nu har man sett New Moon då. Den var helt okey tycker jag. Den första var dock bäst. Brukar väll oftast vara så. Hoppas på att tren blir bättre !
Fattade inte vissa saker som hände i New Moon, tyckte det var lite konstigt i bland. Vet inte hur jag ska förklara, haha. Jag är väll helt enkelt inte det största fanet av Twilight kanske.

I dag blev det lite shopping också med mammsen. Hittade lite rea saker faktiskt. Mest underkläder dock. Hittar i princip ALDRIG kläder på rea. Vet inte varför det är på detta vis år efter år. Brukar ju vara så urplockat på många ställen också, så kanske är därför. Om man för en gångs skulle hittar något man vill ha så finns det ju inte i rätt stl osv. Typiskttypiskt. Det fick bli Underkläder som sagt, en väska, en stickad tröja, en necessär i sammet(riktigt fin faktiskt, var i färgen svart med guldig dragkedja), sen fick det även bli ett par enkla leggins, alla mina har gått sönder, hehe. Är så gött att hoppa runt i leggins och en härlig tröja här hemma.


Nu ska jag ta mig ner till Köket och fixa lite kvällsmat åt mig och mamma. Det ska bli Pasta med Pesto. Vi ska ha en liten myskväll framför teven !


Have a nice evening everyone !


MADDE ÄR INTE SIG SJÄLV

HEJHEJHEJHEJHEJ


this is Lovisa.
aj äm från london.
HEHEHEHEHE. inte.
jag är från karlstad och just ligger madde i min säng och är en liten liten groda.
därför kan hon inte blogga idag..
Vi har precis varit på bio och sett new moon, hon tyckte den var så spännande och bra att hon somsagt blev en groda.
lite tråkigt kan tyckas, men vafan.


jag hoppas vi hörs. hade bra. hejdå

Hohohoho ..

Ujuj mycket mat och mycket firande dessa dagar ! Usch , jag spyr på julmat just nu känner jag. Tur att man bara äter det 1 gång om året. Eller ja, minst 1 gång i alla fall, haha.

Julafton var annars jättemysig. Lovisa och hennes familj kom hit och firade med oss, as usual :)  Åt massa mat, julgodis, tittade på kalle anka och öppnade lite julklappar. Som det brukar vara helt enkelt and I like it !
På juldagen så skulle man äta ännu mer mat för då åkte vi till Farmor och farfar och firade lite jul med dom och hela släkten på pappas sida och dom är ganska många syskon, så det blev lite trångt i deras lilla hus. Fast det är trevligt att se alla. Blir inte ofta man samlas sådär. Efter det lilla julfirandet hos Farmor och farfar så drog jag till Tina där även Sarah befann sig och vi drog ut till Statt, finns inte så många andra ställen här i denna LILLA stad ! Det var kul faktiskt. Kul att se allt folk som man inte träffat på länge... Precis som julafton så blev juldagen också lyckad!


Jag och Lovisa är förmodligen nästan dom sista att se New Moon. Känns det som i alla fall , haha ;) men den ska vi kika på i dag. Hann inte se den tillsammans innan jag drog till London , me nu när jag är hemma på "jullov" så passar vi på att bocka av den! Ska bli mysigt.


Nej nu luktar det mat i hela huset. Tror mamma grejer med maten. Är väldigt hungrig så jag hoppas den är färdig snart :)


Have a nice day !


Merry Christmas everybody !






God jul !

Hoppas ni får en mysig julafton :)

 

 


Fixar och donar !

Lyssnar på julmusik medans jag fixar och donar lite i mitt rum. Packar upp allt ur resväskan och städar lite. Måste ju komma i stämning när det är julafton i morgon och allt. Vad mysigt det ska bli. Kan dock inte förstå att det är julafton i morgon. Veckorn har gått såå snabbt ! 
Senare i dag så ska jag och mammsen baka lite julgodis, sen blir det till att ha en liten myskväll med familjen. Det ska bli choklad fondue, och lite skinksmörgåsar ! Mumsmums.


Ha en trevlig dag !





Christmas time !

Sitter här och lyssnar på julmusik. Myspys !! 

Nu måste jag bara berätta om min gårdag. Den var inte som en vanlig måndag brukar vara, haha.
Jag packade färdigt allt inför hemresen, sen åkte jag iväg me Aaron , Gerty och barnen för lite lunch på ett italienskt ställe. Mycket gott och trevligt. Efter Lunchen, ungefär vid 15:00 tiden så skjutsade G iväg mig till flygplatsen. På vägen dit så började det snöa litte smått, men jag tänkte att det inte skulle vara någon fara , eftersom det var blandat med regn och att det hade regnat mycket innan också. Var även väldigt mildt ute. Vi åkta på och ju närmare flygplatsen vi kom desto mer snö kom det !
Väl framme på flygplatsen så checkade jag in väskan och allt det man ska. Jag tog mig till gaten osv och det var inte så långt kvar tills den skulle stänga. Vi väntade och väntade, men inget hände. 18:10 skulle flyget ha gått, men klockan blev 18:30 och dom sa i högtalaren att det skulle bli förseningar. Trodde väll inte att det skulle dröja så länge men klockan blev 19:00, 20:00, 21:00, 22:00 sen ställde dom in typ alla destinationer förutom våran !! Ca 23:00 fick vi gå på planet och sen fick vi sitta där i ca en halvtimme, så vid 23:30 lyfte planet ! På planet blev jag ju såklart super hungrig och dom hade pizza, men pizzan räckte ju inte till alla förståss, så jag fick bli utan. Ingen bra kombination det där med trötthet och hunger, haha. Tänkte att jag skulle ta en stor blåbärsmuffins i ställe. Lite mättande ju ;) men den tog också precis slut. Usch vilken otur man får ha. Så jag fick någon annan muffins som inte var lika god men den fick duga. Jag blev nog nöjd med vad jag än fick. Bara jag fick något att ära på. Haha.

flyget blev ca 6.5 timme försenat alltså ! Kan ni tänka er. Har aldrig varit med om något liknanade. Ca 02:00 landade Vi i Sverige och sen tog det ca 3 timmar med bil hem från flygplatsen !! Jag sussade gott sen när jag kom hem med andra ord.

Jag är i alla fall glad att jag i överhuvudtaget kom hem och nu ska jag ta och lägga mig i min mysiga säng och sova. För jag är så fruktansvärt trött. I morgn så blir det julpyssel. Ska baka julgodis med mamma osv.


Puh ..


Good night !


Good night everybody !

Sweden !

Yes. Mina fötter har landat på svensk mark. Är hemma och det känns skönt efter all tumult som har hänt ! 
Har ätit lunch med Brorsan i dag osv, så nu ska jag hoppa in i duschen och piggna till. Har en ganska så rolig historia att berätta om sen !



Packning på G

Jaa här packas det för fullt. eller ja , jag är i princip klar nu. Dock så väger min väska lite för mycket tror jag. Har inte någon bra våg att väga med :S Så typiskt. Det passar sig ju inte att den väger för mycket när man åker med ryanair . Jaja , jag får väll helt enkelt plocka bort lite grejer. Hur nu det ska gå. Kommer ju inte ha några kläder med mig hem. Har redan plockar bort en massa. Ojoj vilka problem jag har, haha ;D

Nej nu ska jag försöka få allt klart och klura ut hur jag ska göra !


Have a nice day !


Madeleine want's !

 

 



         

Den här jackan är ju för söt. Har kikat på den flera gånger i affären, men har inte slagit till.
Ska nog kolla på den lite extra när jag kommer tillbaka till London efter jul :)
Jackan är från Topshop.

Nu ska jag gå ner och äta något snabbt. Sen blir det packning för hela slanten.
I morgon bär det nämligen av hem till Sverige. Ska bli kul :)
Åker hem för att fira jul och nyår, sen är jag tillbaka i London den 5 januari igen.



BYE !


3 ÅR !

Sooooolen skiner i London i dag med. I like it ! Har varit en mysig morgon i dag med. Vaknade vid 9 ungefär, drog upp och grattade lilla Lucas som fyller hela 3 år i dag ! Grattis till honom :) Vi sjöng för honom och gav honom paket. Vi har blåst upp balonger och lekt med här hemma, så nu väntar bara ett kalas med flera ungar och även föräldrar,  släkt osv. Ojojoj .. kommer nog bli fullt hus ! Eller ja , vi ska ju faktiskt inte vara hemma här i Huset, utan dom har hyrt en lokal, så det är ju tur det. Kommer nog bli skojj tror jag.


http://www.elizabethsteurer.com/photoshoot2.html
Bilden kommer från Mammans hemsida !


Grattis igen Lucas !!



The sun is shining over London !

Yes indeed ! Härlig dag. Solen skiner och jag var uppe med tuppen i morse i princip. Även fast jag är ledig i dag. 
Ska iväg till Muswell Hill och äte lite lunch, sen ska jag bege mig till Oxford Circus EN SNABBIS BARA. Usch tror inte jag orkar gå där så himla länge ibland all folkmassa. Är ju sjukt mycket folk där på helgerna, speciellt nu i jultider. Man kan liksom inte gå normalt på gatorna för det är tjockt med folk.
Ska bara svänga förbi Topshop och Urban Outfitter och se i fall man kan hitta någon fin nyårs klänning. Får se hur det går med det. Brukar som vanligt ha en riktig otur med att hitta en bra nyårsklänning.

Jaja nog om mitt babbel. Nu blir det lunch , min mage kurrar, hehe.



Father Christmas !

I morse så drog jag iväg till en lekgrupp med Sienna där dom hade besök av jultomten ;) Hihi , det var mysigt faktiskt. Hon var lite skrajj för jultomten, så lilla Madde fick följa med och hämta presenten. Hon är så söt den där lilla tösen !  Sen blev det fika och en massa gottigottgott. Mysig morgon måste jag säga.

Började snöa som bara den för en stund sen också, men det slutade lika snabbt som det kom. Förstår inte meningen med det hela. Snön stannar ju i villket fall som helst inte kvar på marken, hur mycket det än snöar typ. Jaja , har hört från my family att det är snö hemma. Jag säger bara HOPPAS det är kvar tills jag kommer hem och till julafton. Skulle vara så mysigt om det för en gångs skull kunde vara en vit jul, så att det känns som att det verkligen är julafton ! För dom senaste åren så har man ju inte haft någon direkt julkännsla måste jag säga. Hoppas det blir en ändring på det i år :D

Annars så sitter jag och lyssnar på lite The Beatles just nu, mycket trevligt för mina öron :) Här kan ni få en lit låt att lyssna på ---> The Beatles







Lite bilder från dagen.

 

 


Clothes !


My favourite shoes. Köpte dom på dinsko i januari/februari någon gång på rean.
Ett riktigt bra kap !


My clothes yesterday. Jenas, Topshop, T-shirt, Monki , Jacka, H&M,
Halsduk,Gina tricot ..


.. och min älskade väska. Köpt på Gina Tricot !




X-factor

Min lördag började med att jag tog en springrunda i parken, sen blev det frukost och en sväng in till Oxfordstreet ! Guuuud så dum jag va som drog dit i dag. Vet inte varför jag åkte dit. Tänkte att jag bara skulle fixa det lilla av julklapparna jag hade kvar, men fyyy fasen vad folk det är på lördagar OCH söndagar. Jag visste ju att det skulle vara mycket folk, men jag tog mig dit i alla fall. Det fick bli en sväng in på Topshop och sen en kaffe på starbucks, sen drog jag hem igen. Orkade inte med mer. Ska ta mig in dit någon dag i veckan ist.

Kvällen har annars bestått utav, Pasta Bolognese, champagne och finalen av X-factor. En mycket trevlig kväll. Tack Gerty och Aarons syster som jag tillbringade denna kväll med frömför teven ;)


Nu blir det säääängen för min del. Är en trötter Madeleine som sitter här och skriver framför datorn.


Good night everybody !


Wonderful !

Klockan är nu ca 9:30 här i London och himlen är helt blå och morgonsolen skiner ! Ååh vilken härlig dag :)
Jag ska nog ta mig ut på en härlig springrunda eller powerwalkrunda. Har inte riktigt bestämt mig än ;) 

NU bli det träningskläderna på och dra ut i det härliga DECEMBER vädret. Kan inte fatta att det snart är jul när man har sånt här väder. Vet ine hur många plusgrader det är dock, men det måste vara några i alla fall.


Have a nice day !

Music is my life !





Här har ni mina låtar för dagen !

 

Enjoy :)

 

Cutie is a sleep !

Sienna is taking a nap, så jag tog mig tid att sitta framför datorn och kolla lite :)
Hon har äntligen blivit bättre. Inte lika trött längre och sleten. Febern är helt borta, lite rosslig bara.
I morse/förmiddags så var hon och jag iväg till en lekgrupp, hon gillar vekligen dom där grupperna. Speciellt när hon ska få sitt snacks;) hon är helt tokig i vindruvor !
Ååh, hon är så sweet !


Nu ska jag se i fall hon kanske har vaknat till. Hon har nämligen sovit sen 13:00. Annrs så ska jag ta mig lite kaffe och äppelkaka som G bakade i går. Yummi !



Hava a nice day !

Nybakat !

Vaknade klockan 9 i morse utav att det öööös regnade och då menar jag öööööööös regnade. Var sånt där regn som man trodde skulle gå igenom hela taket. Herregud ! Jaja , som vanligt här borta så ändras vädret väldigt snabbt och nu är det nästan molnfritt och solen skiner. Himla najjs det , för då ska det bli en promenad på min lediga dag !

I morse när jag gick upp och åt frukost så luktade det nybakat i hela köket. Vilken härlig doft det är igentligen. G och barnen hade bakat någon kaka som stog inne i ugnen på gräddning. Hoppas den är klar nu. Det borde den vara :P ska nog sno en bit, mums !



Nu, hoppa in i duschen så man blir lite pigg och fräsch ..




BYE !


Saturday saturday saturday

Ooh ja. det känns skönt. Har dock jobbat mellan 10-17. Inte var det att ta hand om barnen inte, utan jag fick hoppa in i stället för Aarons Receptionist efter som hon hade blivit sjuk eller något liknande. Gick faktiskt ganska bra. Var inte ett så ansträngande jobb direkt. Hans jobb är dock väldigt intressant.
På vägen hem från jobbet så stötte vi på bilkö efter bilkö, berodde väll på att Arsenal precis hade spelat match osv.Det tog ca 50 min att komma hem, när det annars brukar ta 10 ungefär, but that's the way it is in London !
Vi hann med en trevlig pratstund, han visade mig vart alla pubbar låg. Ligger en gata i närheten här, där det bara är en massa pubbar(ny&gamla) en hel gata. Najjs det ! Sen så kom vi in på musik osv. Kom fram till att vi hade ganska lika musiksmak.
 Jag fick redan på riktigt häftiga saker as well. Mer än så får jag nog tyvär inte nämna eftersom det är lite hemligt. Hans jobb verkar ju vara hur kul som helst, speciellt när han får jobba med dom han gör :)


Jaja , nu får det vara nog. Måste få något i min lilla mage känner jag ! A & G ska snart ut för firande va Aarons bror som fyller 30, så jag ska sitta barnvakt. Barnen sover ju dock, så det blir inte så jobbigt. Ska sitta och käka lite jordgubbar och blåbär framför X-factor.




Här ser ni lite utav hur det såg ut i byggnaden där jag jobbade i dag.


En lite seriös bild på mig också, hehe.



Have a nice evening everybody !


Yummi !!








Guuud. Jag sitter och frossar mig i massa kladdkake bilder. Why ??
Varför plågar jag mig själv så. Blir ju så himla sugen !
Så kletiga och goa .. Mmm, den översta med choklad överdrag på också och allt.
Måste ta och baka det någon dag med barnen :)


See ya !

 

 


Mmm ..

Just nu sitter jag här och känner mig helt rödmosig om kinderna och det luktar mat i hela huset. G håller på och fixar lunch , gottgott :)
Promenaden i solen var underbar. Kallt dock , men inget kunde stoppa mig nu när solen äntligen var framme. Härligt ! Blev ungefär 50 min promenad. Duktig jag känner mig ;) hehe






BYE !






The sun is shining !

Ooh jaa ! Solen skiner och det är så härligt. Äntligen så får man se lite ljus efter allt det gråa och trista väder som har varit dom senaste dagarna.
Nu måste jag bara ut och gå en sväng i parken. Ska se om Sienna har lust att hänga med ut, om hon nu inte sover. Tror lillen har gått och blivit lite sjuker :/

Annars får jag väll säkert dra ut med Lucas sen. Tror inte han säger nej till lite fotbollsspel i parken :)



Have good day !

Fire and the thud ..





This is the song of the day !

Arctic Monkeys-Fire And The Thud



Today is the day !

Yes, i dag så kommer familjen hem från deras lilla vistelse i Österrike. Ska bli ganska skönt faktiskt, blev lite ensamt mot slutet, men nu blir det full rulle när barnen kommer hem !  In i rutinerna igen. Jag tycker det är bra med rutiner faktiskt, annars blir jag så slö osv. Fast oandra sidan så är et ganska skönt att slippa dom i bland också ;) men inte för länge bara.

Nu ska jag hoppa in i duschen , sen städa undan lite extra tills familjen kommer hem. Shit , när kommer dom hem igentligen ?? Glömde helt bort vilken tid dom skulle komma tillbaka. Jaja , det märks ;) hehe.

Det har regnat lite denna morgon as well. Typiskt England väder !


.. duschen var det ja ..



Have a nice day !

RSS 2.0